2006. december 19., kedd

Én, a Rák :)


Csillagjegyem.Szerintem:D Eredeti ötlet:Visions,magyarán nyúltam.
- az állatöv negyedik jegyeLegjellemzőbb tulajdonságai: visszahúzódó(na ez pont nem,inkább pörgős és nagypofájú), érzékeny(ez már inkább), családszerető(teljesen). A hangulata olyan változékony, akár a Hold(és ez mennyire igaz...). Mindig mindenben bizonytalan(néha baromi határozott tudok lenni.Főleg ha pasiról van szó), ezért csak olyan határozott egyéniségű társ mellett érzi jól magát, aki hajlandó helyette is dönteni, intézkedni, cselekedni(szeretem magam intézni a dolgaimat,úgyhogy annyira ez se stimmel), s főleg felelősséget vállalni. Alkalmazkodó-képességének köszönhetően hamar beleszokik az új helyzetekbe(lópikulát), gyorsan köt barátságot(ezzel egyet kell értenem), s bár ezek a kapcsolatok csak felszínesek(hát nagyonnem), mégis teljesen kielégítik, mert így nem kell önmagát kiszolgáltatnia. Ám egyetlen apró kellemetlenség is elég, hogy megsértődjön, visszavonuljon és egykori barátjától örökre elszakadjon(ez tény). Ez a túlzott érzékenység nemcsak a Rák nőkre jellemző, hanem a férfiakra is(erről nem tudok nyilatkozni,tekintve,hogy nőnemű Rák vagyok). Mimóza természete miatt sokan elkerülik(nem is!). A Rák jegy szülöttei nagyon nőiesek, anyáskodók, háziasak, gondoskodók(*bőszen bólogát,bár a háziasnál felvonja a szemöldökét,az csak azóta jellemző rá,mióta koleszos). Mindenük a család, az otthon, melynek csinosítására rengeteg időt fordítanak(megintcsak bólogatok).A lakása meghitt és barátságos, de igencsak túlzsúfolt, mert rengeteg - más számára fölöslegesnek tűnő - csecsebecsével van tele(továbbra is bólogatok). A Rák jegyre ugyanis nagyon jellemző a gyűjtőszenvedély. Már gyermekkorában tele a szekrénye gyufásdobozzal, csillogó kaviccsal, szalvétával, képeslappal. Később bélyeget vagy régi pénzt gyűjt, s ha anyagi helyzete engedi, festményt, régiségeket(az angyalkák számítanak?). Nagyon ad magára, megjelenésére. Gondosan ügyel arra, hogy egyéniségéhez illő frizurát, ruhát, sminket viseljen(*bólogat*). Kedvence a hosszú, leomló haj(nekem is ilyen van,szóval...), a lágy tapintású kelme(pláne a selyem és a bársony), de szívesen hord kényelmes otthonkát(otthonka?Pfuj...), szabadidőruhát is. A Rák férfi is sokat áll a tükör előtt(én Rák nő létemre összvissz öt-tíz percet töltök a tükör előtt). Gondosan összeállított ruhatára kényelmes(főleg a bakancs,mert tartja a bokámat...lol). Legkedvesebb lakberendezési tárgya a tükör, és egy fotel, valahol a könyvespolc (vagy kandalló) közelében(ez sajnos igaz). Jól érzi magát egyedül(túl jól), de szívesen hív meg otthonába sok embert(három ember nekem már tömeg), akiket örömmel ki is szolgál. Ha a vendégek váratlanul érkeznek, akkor sem jön zavarba(ó dehogynem,főleg ha még délután háromkor is hálóingben ugrabugrálok.Fránya lustaság:D). Pillanatok alatt ínycsiklandó falatokat varázsol az asztalra(ha nem kell hozzá tűzhely,mert főzni azt nem tudok), és közben vidáman szórakoztatja az egybegyűlteket.
(forrás: www.astronet.hu) 
A Rák nő,mint olyan.
RÁK nő - Romantikus és formálható
Egész lénye vonzó, bájos és nagyon nőies(hát nemtom.Nőiességem átüt mindenen,főleg mikor szerepjátékban próbálok pasit alakítani.Az sajnos az esetek 99,9%-ában meleg). Kellemes külsejű, harmonikus felépítésű, arányos, mozdulatai kecsesek(dagi és olyan,mint egy pingvin.Repülni nem tud,a szárazföldön esetlen,a vízben viszont kecses,akár egy balerina). Mondhatni, klasszikus szempontból az egész állatövben ő a legnőiesebb. Gyöngéd, hűséges, néha szeszélyes, érzékeny(ez igaz,de a szeszélyes az annyira nem). Ízlésesen öltözködik (bár nem mindig a legutolsó divat szerint)(sosem követtem a divatot...) estélyiben ugyanolyan jól mutat, mint - mondjuk - sportos öltözékben. Ha van típus, amelyik számára a legfontosabb a feleség, az anya szerep, nos az minden bizonnyal a Rák-nő(magyarán:ha lesz olyan marha,aki nekem gyereket csinál,annak a talpanyomát is megcsókolom). Csodálatos tehetsége van a betegápolásra, és nem kizárt, hogy a gyógyulás legalább ötven százalékban az ő érdeme(hetven az az ötven...). Ezt a tulajdonságát különösen gyermeke, és közvetlen családja élvezi leginkább(leginkább az anyám).
Szelíd(pont annyira,mint egy dühöngő őrült), megértő, kissé szomorkás, anyai ösztöne igen fejlett, gyermekei mindenkor nosztalgiával emlékeznek majd a szülői házra, az elbűvölő édesanyára, aki olykor talán kissé túlságosan is elkényeztette őket. Sokáig gyermek marad(nemisigaz!!!Hol a rózsaszín hajú Barbim?Lol). Fontos számára a család, amely mintaként szolgál későbbi életében(tudom,milyet nem akarok...). Amikor eladó lánnyá serdül, szinte öntudatlanul az új otthon megteremtésén kezd munkálkodni. Fészekrakó típus, szerető férj, gyermek nélkül tartalmatlannak, üresnek érzi az életét(hát elég szarul érzem magam így szingliként).
Nehéz kiismerni az első találkozás alkalmával, és időt vesz igénybe, míg teljes bizalom ébred benne mások iránt. Akiknek viszont sikerül leküzdenie az akadályokat a szívéhez vezető úton, nagy lelki melegségre, olyan nőre talál benne, aki valamennyi jó tulajdonságával elhalmozza a szeretett lényt(nincs sok jó tulajdonságom,de szeretni azt nagyon tudok).
Az udvarlás módja meghatározó a Rák nő számára. Aki az ő szívét kívánja megnyerni, legyen nagyon figyelmes és ezer apró jellel, ajándékkal vegye körül(ajándék nem kell,csak virág,meg díjazom,ha vacsorát főznek nekem és van hozzá vörösbor is). Nem vágyik drága, értékes dolgokra(végülis fehérarany gyűrű nem drága...), örülni tud egy kis kavicsnak, egy kicsiny tárgynak, amely együttlétük boldog perceire emlékezteti. Nagyon romantikus(már-már betegesen az). Lelke mélyén azt óhajtja, hogy a másik hódítsa meg, udvarolja körül, s tegye ezt szép szavakkal, minél hangulatosabb körülmények között.
Kíváncsi és jó irányítható szexuális partner(magyarul minden hülyeségre kapható vagyok az ágyban), de a kezdeményezést ne tőle várjuk(nem-e?). Ha erős és férfias a társa, kedvére formálhatja asszonyát, aki gondolkodás nélkül mindent megtesz érte(mindent azért én se...).
Bár a Rák nő is imádja a flörtöket(hajajj), módjával(folyamatosan,ha szingli) teszi, vagy ábrándjaiban éli ki. Nagyon romantikus, s ennek kellékei számára elengedhetetlenek érzelmi kapcsolatai során. Ha otthonában rendben van minden, nem szívesen áldozná fel egy újonnan jött szerelem oltárán(bocsi,de ezt megtettem). Számára ugyanis a nyugalom, a biztonság rendkívül fontos. Inkább éli le életét a megszokott díszletek között, ami neki biztonságot ad(nem feltétlenül), semmint egy bizonytalannak ígérkező kalanddal megzavarja. A Rák nő akkor a legboldogabb, ha a világon nem történik semmi körülötte(nem tudom,ki hogy van vele,de én olyankor baromira tudom unni magam). Ha mégis, megriad és depresszióba esik(én nem ettől szoktam olyat). De mert igazi nő, mindig megtalálja azt a nőies kis trükköt, amivel életét, családi boldogságát egyenesbe hozhatja. Lényéből fakadóan rendkívül kellemessé és harmonikussá képes tenni a párkapcsolatot annak számára, aki kedveli a klasszikus házastársi viszonyt. Mindig távoltatja magát a pletykától, bár született mesélő, aki lebilincseli hallgatóságát(írogatok,vagy mifene..).
Jó feleség, remek anya, aki családjáért minden áldozatra képes és ezt cseppet sem érzi terhesnek. A Rák nőnek kiváló a humorérzéke, ez a válságos időpontokban sokat segít(ez tény). Szórakoztató, vidám partner, s bár olykor kissé bőbeszédű(be nem áll a szám), mellette soha nem unalmas, egyhangú az élet(ez ellentmond az előző bekezdésnek,de sebaj). Képes rá, hogy alkalmazkodjon környezetéhez és felvidítsa.
(forrás: www.harmonet.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése