2012. október 21., vasárnap

Cukiskodás

Nonstop aranyosak vagyunk. Egymással is, másokkal is. Jókat nevetünk a saját hülyeségeinken, megállapítjuk, hogy egyikünk sem normális, majd valamelyikünk közli, hogy "két hülye, egy pár", és jön a pacsi. Az emberek meg néznek, gondolják magukban, hogy ezeknek elgurult a gyógyszer, vagy miszösz.

Ma egyébként Dobogókőn jártunk (én életemben először, de úgy sejtem, nem utoljára), készült egy halom kép Pasi új fotómasinájával, és miközben állt az állvány mögött és kattogtatott, dumáltunk. Szokásos forgatókönyv, végén pacsival, erre a mellettünk álló pár férfitagja elvigyorodik, mondom végre valaki nagyra értékeli a közös marhaságunkat, meg egyáltalán leesik neki, hogy miért csináltuk. Beszélgettünk velük, főleg fotózásról, jó helyekről, sárkányrepülőkről, aztán megint poénkodtunk egy sort azon, hogy ha egyszer majd nekünk Pasival gyerekünk lesz, milyen kis szerencsétlen lesz. Na nem csak azért, mert két ilyen buggyant szülőt kap, hanem mert abból kiindulva, hogy mi mennyit lúzerkedtünk össze gyerekként, nem lesz egyszerű az életének kb az első két évtizede.

Fura egyébként, hogy ilyenekről IS lehet beszélgetni Pasival. Meg minden egyébről. Az meg már csak a hab a tortán, hogy lehozza nekem az égről a csillagokat.
Nagyon szerelmes és nagyon boldog vagyok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése