2013. május 9., csütörtök

A (nagyon)hosszú hétvége

Dióhéjban, mert sűrű napom lesz.
Múlt hétvégén Piri mamáéknál jártunk édes hármasban. Kocsival mentünk (Papus fuvarozott minket), Kutyi egészen jól tűrte az egyórás utat, nézelődött, osztogatta a puszikat, csóválta a farkát (megyünk, megyünk!), szaglászott. Hat óra tájban értünk oda, és az egész kiscsalád ott volt, Mindannyiunk Édesapja, Hugikám, ÉdesMostohám, Gabiék a Legkisebbel, úgyhogy volt nagy öröm, a négylábúak is összepuszilgatták egymást, meg futkostak. Pasinak is örült mindenki, mert már ezer éve (Karácsony óta) nem látták.
Szombaton kirándultunk, Hugiékkal meg Piri mamával, vittük az ebeket is, Kutyi annyira boldog volt, hogy szabadon szaladgálhat, belegázolhat a térdig érő fűbe, öröm volt nézni a farkcsóválását, meg hallgatni a csaholását. Későn értünk vissza a házhoz, ráadásul fáradtak voltunk, de azért még nekiláttunk tüzet rakni, és estébe nyúlóan sütögettük a szalonnát, meg kortyolgattuk a citromos (és nemcitromos) sört. Remek kis esténk volt, rég mulattam ilyen jól, csak a cserebogaraktól másztam majdnem az orgonabokorra, meg Pasi nyakába.
Vasárnap a szegény városiak (gy.k: Piri mamáék és mi Pasival) meglátogatták a tehetős vidéki rokonaikat (gy.k. két nagybátyámat két különböző faluban), kaptunk minden földi jót, palántát, itókát, csokis-meggyes piskótát, gyönyörködtünk a koi pontyokban meg a tájban (a Cserhát völgye a világ közepe és pont). Voltunk még Nacsiéknál Szépkislányt (vittünk neki ajándék plüsit) meg kertet fotózni.
Hétfőn Gabiékat látogattuk meg, pálinkáztunk egy jót, megnéztük SzöszkeHercegnő új ágyát, a Legkisebbet fotóztuk és evés közben szórakoztattuk, megsimiztük az új kiskutyát, aztán visszacsattogtunk Piri mamáékhoz, mert Pasi még asztali gépeket szerelt. Este sorozatot néztünk, meg bújtunk nagyokat.
Kedd reggel felkeltem, csináltam kávét, aztán némi segítséggel Pasit is kirángattam a jó meleg ágyikóból. Összepakoltunk, felnyaláboltuk a csupapiszok Kutyit és hazajöttünk. Pasi az egész napot itthon töltötte, míg én az iskolapadot koptattam, este kijöttek elém Kutyival, tökéletes zárása volt egy csudijó hétvégi programnak.

2 megjegyzés:

  1. Jó kis hétvége volt, bár örültem volna ha csak egy gépet hoznak hozzám szerelni négy helyett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem mondod? :P Mindegy, örüljenek a gépeknek, mi meg örülünk egymásnak (nekünk jobb, hehe).

      Törlés