2013. november 6., szerda

Törlesztek

Mármint tartozom pár posttal, többek között a Glamour-napok eredményével. Van pár szabad percem (és épp nem vagyok feszült), úgyhogy gyorsan feltöltöm.



Nem látszik minden rendesen, mert kevés volt a fény, de azért elmondom, mi micsoda, szépen balról jobbra haladva. 
lila körsál: New Yorker (ha jól rémlik, 1100-ért vettem), tökéletesen passzol a régi, lila F&F sapkámhoz
rózsaszín hosszú ujjú basic felső: H&M 2390.-
khaki nadrág: H&M 2390.-
rózsaszín körömlakk: S-He 400.-
tusfürdő: Yves Rocher ajándék (kéztisztító zselét vettem 510-ért, ez volt a törzsvásárlói ajándékom, amúgy 1800 forint egy ilyen flakon)
éjszakai hidratáló: Olay 1300.-
csokis testvaj: The Body Shop 1590.-
türkiz pulcsi: H&M 2390.-
szürke leggings: New Yorker  1590.-
fehér 3/4-es ujjú felső: F&F 1580.-
mintás leggings: New Yorker 2390.-

összköltség: 17670.- nem számolva a Starbucks lattét és a kajálást a KFC-ben (durván 2000 forint). Keret: 25000
maradt:  7330.- (mínusz a kaja)
Glamour-napok után vettem még egy csodaszép Next márkájú Bowling Bag-et a Ruhagalériában (a Sixben néztem ki egy fekete táskát, de elvitték az orrom elől), eredeti áron 25 fontért árulták (kb. 8850.-) én kevesebb, mint a feléért, 3400-ért kaptam meg, úgy, hogy rajta volt még az eredeti árcédula. Bőven elférek benne, tökéletesen megfelel a munkába járáshoz.
Pasi inget vett magának, csíkosat, a C&A-ban, meg egy farmert az F&F-ben (árakat sajnos nem tudok mondani).

Az összes ruhát imádom, a sálat épp tegnap avattam fel, a türkiz pulcsi szuperkényelmes, és nagyon puha, a körömlakk szépen fed, az Olay hidratálóm nappali verziójával eddig is meg voltam elégedve, de mivel télen hajlamos kiszáradni az arcom, kell a huszonnégy órás ápolás, és ellentétben a korábbi éjszakai krémemmel, ez nem "húzza" az arcom, kellemes érzetet hagy maga után. A csokis testvajnak az illatába zúgtam bele, többnyire csak a kezemre használom, de hétfőn reggel testápoló helyett használtam, akkor eldöntöttem, hogy minden héten ezzel akarok indítani.
Várom a következő alkalmat, amikor ennyi pénzért ilyen sokmindent vehetek :)

4 megjegyzés:

  1. Ügyes vagy, irigyellek is kicsit, nekem ez a mostani Glamour-napok nem jött be igazán. A Yves Rocher törzsvásárlói programja meg annyira klassz, úgy szeretnék a vásárlójuk lenni, de nálunk nagyon bunkók az eladók, mindig köszönés nélkül szoktam kiviharzani... de legalább elveszik a kedvem a pénzköltéstől :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, az itteniek sem a kedvességről és udvariasságról híresek (legalábbis az Europeumban lévő üzletben, ezért ha tehetem, inkább máshová megyek), de a Glamour-napokon mindenképp el akartam lőni a kedvezményt, a mostani törzsvásárlói akciójuk meg állati jó volt, csomó ajándékot kaptam (összegyűlt a 30 pontom, meg a vásárlásért már alapból járt ajándék, szóval bementem egy samponért, amit a húgom kért, és kijöttem egy samponnal, egy tusfürdővel, egy fürdőtablettával, egy testápolóval és egy plüssmacival).

      Törlés
    2. Plüssmaci *.* hát ez elég meggyőző.

      Törlés
    3. Ilyen: http://www.yves-rocher.co.uk/images/catalog/products/detail_product1/VZ287.jpg
      nagyon cuki, először arra gondoltam, odaadom valakinek, de aztán úgy döntöttem, megtartom :P

      Törlés