2013. március 23., szombat

Nemszeretem

Nemszeretem a Bloggert, mert szemétszarfos. Nemszeretem a freeblogot sem, mert szemétszarfos és a szervere kéthetente meghal. Erősen gondolkodom azon, hogy végleg bezárom az egészet a francba. Úgyis alig maradt olvasóm, akkor meg minek? Kinek? Inkább írok füzetbe. Annak nem kell pöcsölni a dizájnjával.
Azt hittem, értek a sablonbaszkuráláshoz. Hát rohadtul nem. Ennyi. Pont. Fosok az egészre.

2 megjegyzés:

 1. amíg szükséged van blogírásra, elsősorban magadnak írjad ;)
  amúgy meg ne mérgelődj, ahogy olvaslak, ennél sokkal nagyobb problémák megoldódtak az életedben mostanában! :D

  VálaszTörlés
 2. Neeee, neked is blogger-krízised van? Ne hagyd abba az írást, mert én is olvaslak (ami tizet ér, mert Mary Poppins vagyok). A bloggerrel nincs bajom, mert bármit is használok Maradi Lúd (=technically impaired duck) vagyok, ezen nincs az a felület ami segítene...
  Ő vagyok én e:
  http://knowyourmeme.com/memes/technologically-impaired-duck

  Én grafomániás izé is vagyok akkor, ugyanis írok naplót füzetbe ÉS blogot is, a listák, határidőnapló, és a külön DIY füzet is megvan természetesen!

  Neked is van egy szép türkiz-fekete füzetkéd aminek ÉN pöcsöltem a dizájnjával. ("Milyen csipke tetszene vajon jobban, a fekete vagy ez a másik fekete?" :D) Ajánlom a töltőtollas naplóírást, rögtön csinosabbá teszi az én egyedi szálkás írásképemet. A szerencsesütis bölcsességeket és a tearecepteket is ebbe ragasztom bele, mert kell a papíralapú IS.

  Nahhh. Jól megaszontam! :D
  Pusz!

  VálaszTörlés