2012. november 23., péntek

Karácsonyi kívánságlista

Máshová nem merem kirakni, úgysem valószínű, hogy Pasin kívül bárki a családból megnézi.

- béke (családon belül ofkorsz, világbékét kérni nem merek)
- nyugalom (megvalósíthatatlan, teljes mértékben irreális kívánság)
És akkor most jöjjenek a megvásárolható ajándékok:

- netbook (állati nagy szükségem lenne rá, viszont kicsi a valószínűsége, hogy bárkinek a tisztelt családtagjaim közül lesz pénze akár egy használtra is, szóval szinte kizárt, hogy kapok egyet)
- Fable: Barbárság Tengere (ezt valszeg megkapom Ledérkémtől, mert épp tegnap kérdezte, hogy kell-e könyv)

- egy Snowcake szappan  (esetleg egy Tropical Jungle hajkondicionáló) a LUSH-tól (többmindenre lenne szükségem, de inkább hagyjuk)

Nagyjából ennyi, mert többre úgysincs pénz. Örülnék még persze új pulcsiknak(könyékig érő ujjhosszt preferálom), lehetőleg egyszínűeknek (fekete, kék és sárga kizárva, előbbi azért, mert csak az van, utóbbiakat nem igazán kultiválom, de pl púderszín vagy piros jöhet). Nem kapnék sírógörcsöt egy új szoknyától sem, bár ezen a téren meglehetősen nehéz eltalálni az ízlésemet, szóval vegyük úgy, hogy nem szóltam. Ennyi. Tényleg. Többet nem merek kérni, mert még ebből a listából is ki kell húznom pár tételt...

5 megjegyzés:

  1. Petinek elkezdtem célozgatni, hogy a barátnőknek UGYANOLYAN marcipánillatú "barátnőszappan" kell remélem értette... :D

    VálaszTörlés
  2. http://www.filestrum.com/1rx7db14356a/_Barbárság_tengere.rar.html ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, kedves tőled!
      Hülyegyerek vagyok, de nekem kell a papírszag, meg a borító, meg egyébként is tisztelem annyira Meseanyót (az írónőt), hogy megvegyem.

      Törlés