2013. október 11., péntek

Pénteki Projekt #3

Lazulj!

Persze, Glamour-hétvége jön, de azért két üzlet között iktass be némi pihenést. Lehet ez kávé, kaja, vagy csak ücsörgés egy padon (vagy a pláza bármely ülőalkalmatosságán), közben nézegetheted a már megvett dolgokat, pipálgathatod a tételeket a listádon, szusszanhatsz, és biztosan nem kapsz láb- és ideggörcsöt az egésztől.
 Ha nem mész ezen a hétvégén shoppingolni, akkor feltétlenül:
-sétálj egyet a parkban, vagy bármilyen zöld területen (semmi rohanás, csak kényelmes tempóban, sőt, akár fát is ölelgethetsz, fát ölelni jó! Ne foglalkozz azzal, ha hülyének néznek, közöld velük, hogy csak a fáradt gőzt ereszted ki és ez egy jó módszer)
-főzz egy csészével (teaimádók egy kannával) a kedvenc teádból. Csinálj belőle szertartást, szép csészét vegyél elő, gyújts meg pár illatgyertyát, vagy egy füstölőt, tegyél fel valami kellemes zenét (Jamie Winchester Wood and Strings albumát, vagy Norah Jones-tól a Come Away With Me-t tudom ajánlani) és nyúlj el a kanapén. Néha jó dolog semmit sem csinálni.
-olvass! Vedd elő a kedvenc könyvedet, vagy azt, amit már hetek (hónapok) óta félbehagytál, és kebelezz be belőle legalább egy fejezetet. Ha nagyon ráérsz, az egészet ;) Ha nem érsz rá, olvass el pár oldalt a kedvenc magazinodból, az is feltölt.
-énekelj, táncolj! Akkor is, ha nincs hangod, vagy ritmusérzéked (pláne, ha egyik sincs). Akár az előbb említett nyugis, kellemes zenére, de bármi jó, amit szeretsz, ami kiszakít kicsit a valóságból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése